İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası

İnsanlar arasında ırk, din, renk, yaş, cinsiyet ayırımı yapmadan sevgi, saygı, dostluk duygularını geliştirmek, insanın insan olmak haysiyeti ile sahip olması gereken hakların hepsine “ İnsan Hakları” denir.
24 Ekim 1945’te kurulan Birleşmiş Milletler Örgütü’nün öncelikle amacı dünyada barışı ve güvenliği sağlamaktı. 10 Aralık 1948 tarihinde Birleşmiş Milletler Örgütü “İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi”ni kabul ve ilan etti.
Okulumuzda İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kutlama programı yapıldı. Belediye Başkan Vekili İsmet ÇETİN’e, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet GEBEŞ’e , Turunçova Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Oktay KOÇAK’a , Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Haydar YALÇIN’a ve Okul Müdürlerimizin programa teşriflerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Öğretmenleri Durkadın ÇAVDAR ve Büşra DALGIÇ İLHAN rehberliğinde hazırlanan İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kutlama programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18.12.2023 65

Aşağıdaki linkten okulumuz instagram hesabını takip edip ilgili içeriği izleyebilirsiniz.